Teambuilding

Wil je een bijzondere dag beleven met je collega’s of medewerkers? Breng dan eens een bezoek aan ons agrarisch bedrijf. De locatie is uniek en de situatie afwijkend van je vertrouwde werkplek. Dat maakt hele andere dingen los in een mens. Je doet hier nieuwe ervaringen en kennis op en je ontdekt andere kanten van je collega’s.

We ontvangen jou en je team in een van de oudste stallen van de boerderij die tot ontvangstruimte is omgebouwd. Afhankelijk van je wensen en doelen, gidsen we jullie over onze boerderij waar je in contact komt met koeien en kennis vergaart over de fruitteelt. Hier mag je persoonlijke uitdagingen en speelse opdrachten verwachten. Het resultaat ervan biedt  inzicht in de bindende kracht van je team.

Van alle nieuwe indrukken krijgt een mens trek. Na een boerenlunch met verse producten onder andere uit het eigen dorp St. Geertruid, zul je voldaan de tafel verlaten. We hebben vleesproducten van de lokale slager Pinckaers, kazen van Zuivelboerderij Mergelland en fruit van Mertz Kleinfruit.

Heb je vragen of bijzondere wensen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.